De Drieklank is onderdeel van de Scoba Groep
De Drieklank
Nieuwsbrief - 29-05-2019

In deze nieuwsbrief:
- Belangrijke data / toetsen
- Bijbelrooster Kind op maandag
- Fusienieuws
- Overblijfkaarten
- Extra vrije dagen
- Afscheid van de Drieklank / Reünie
Belangrijke data / toetsen

30 mei t/m 2 juni: vrij i.v.m. Hemelvaartsdag

3 t/m 7 juni: avondvierdaagse

4 juni: toets 6 van topografie voor groep 7 over Europa

10 juni: vrij i.v.m. Pinksteren

Bijbelrooster Kind op maandag

Week 23: 3 t/m 7 juni 2019
Een nieuwe leerling. Handelingen 1:12-26
Pinksteren, Handelingen 2:1-13
De genezing van een verlamde, Handelingen 3:1-10

Fusienieuws

Zoals eerder vermeld, gaan ook de kinderen van groep 7 nog een keer meegymmen met de kinderen van de Sint Bavoschool. Dit zal a.s. vrijdagmiddag 7 juni zijn. Neem dus je gymspullen mee!! De kinderen van groep 7 komen 's morgens gewoon naar de Drieklank. 's Middags worden ze tegen 1 uur op de Sint Bavo school verwacht. Vanaf daar gaan ze samen met de juf en groep 7 van de Sint Bavoschool naar de gymzaal. Om 15.15 uur kunnen de kinderen op de Sint Bavoschool opgehaald worden, of zelfstandig naar huis gaan. 

Overblijfkaarten

Met de fusie van de Drieklank vraagt u zich wellicht af wat er gebeurt met het tegoed op de overblijfkaart van uw kind(eren). Wanneer er aan het eind van dit schooljaar nog tegoed op de overblijfkaart van uw kind staat, wordt dit in de zomervakantie naar u teruggestort.Wanneer u nog iets moet betalen, krijgt u hiervan nog een rekening. Voor eventuele andere vragen kunt u altijd even contact opnemen.

Extra vrije dagen

De leerlingen van de Drieklank krijgen, i.v.m. de fusie en het daarbij behorende verdelen van de materialen en het leegmaken van het gebouw, 3 dagen eerder zomervakantie. We sluiten het schooljaar deze keer dus af op dinsdagavond 2 juli. De kinderen zijn dus vanaf woensdag 3 juli vrij tot de start van het nieuwe schooljaar op maandag 19 augustus.

Afscheid van de Drieklank / Reünie

Op zaterdag 15 juni kan iedereen die dat graag wil, afscheid komen nemen van de Drieklank. We denken hierbij aan oud-leerlingen, leerlingen, ouders, (oud-)collega's, donateurs enz.

Van 15-17 uur is de school open om afscheid te nemen, elkaar te ontmoeten en (oud) beeldmateriaal te bekijken. Tegen een geringe vergoeding is er koffie e.d. te verkrijgen.

Als u eventueel nog (oude) schoolfoto's van de school heeft, zouden we die graag willen laten zien op 15 juni. U kunt ze afgeven op school. Uiteraard krijgt u ze na de reünie terug.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, waarderen we het als u deze uitnodiging met anderen deelt.

Als u komt, graag even aanmelden via: directie.dedrieklank@scoba.nl 

Deze uitnodiging is ook te vinden op de facebookpagina van Chr. basisschool de Drieklank https://www.facebook.com/CNSdeDrieklank/?modal=admin_todo_tour 

WOENSDAG = FRUITDAG
De Drieklank
Orion 32 / Postbus 58
4501 GG / 4500 AB Oostburg

0117-453044
directie.dedrieklank@scoba.nl